Wednesday, March 11, 2009

Kelas 8 Mac 2009 - Precint 9,Putrajaya

Maaf, sebab lambat sangat masukkan gambar dan cerita tentang kelas jahit manik/labuci pada 8 mac 2009. Diriku dilanda kesibukan yang teramat sangat...


Alhamdullillah, akhirnya kelas jahit manik & labuci dapat diadakan pada 8 Mac yang lalu. Walaupun 2 peserta tidak dapat menghadirkan diri di saat-saat akhir, diharap meraka dapat menghadirkan diri untuk seisi yang akan datang. Sebenarnya ada gambar yang dah edit, tapi bila masuk sini jadi blur pulak,emmm kena belajar lagi ni. So,ini je kenangan yang ada sepanjang kelas berlangsung.Terima kasih kepada semua,harap berpuashati dengan apa yang telah saya curahkan. Buat Ayu dan Ain, kehadiran u all menceriakan suasana. Dia orang ni dua beradik yang happy sentiasa. Murni, yang sedang mendalami segala ilmu jahitan yang ada, semoga terus maju. Asmah, Jamie, yang sentiasa bersemangat,teruskan usaha. Kak Zakiah,emmm antara peserta yang pantas menjahit. Keep it up kak!!..Fiza,walaupun datang lewat,dapat juga menghabiskan kesemua jenis jahitan yang dijanjikan.Maaf jika di sepanjang kelas berlangsung terdapat kekurangan. Tak kiralah dari apa-apa segi sekali pun. Yang lemah datang dari diri saya sendiri.Kepada semua, jangan mudah berputus asa. Untuk menjadi mahir di dalam bidang ini, kena selalu menjahit. Semakin kerap kita menjahit, semakin cantik dan kemas jahitan kita.Sekian, bertemu lagi di lain seisi.. (next class, 18 April 2009)

masing-masing tekun menjahit


Jamie,Asmah & Murni


Fiza asyik menjahit, Kak Zakiah tekun memerhati..

Ayu & Ain

Murni sedang tekun menjahit
(sebenarnya ada seisi gambar beramai-ramai,tapi ku edit2 sampai hilang daaa gambarnya..tak pe,nanti akan cuba dimasukkan juga)


1 comment:

  1. aslmkum..nak tanye puan ade buat kelas menjahit baju kurung x?

    ReplyDelete