Tuesday, September 6, 2011

Salam Aidilfitri.. :)


Assalamualaikum / salam sejahtera..

Setelah sekian lama menyepikan diri, kini kembali mengupdate blog... Bulan ramadhan yang lalu memang sangat sibuk. Selain menyiapkan tempahan dari pelanggan, anak yang kecil (1y+) pulak admitted hospital. Memang tak sempat langsung untuk menjengah blog..

emmm..masih dalam mood raya.. :) so,belum terlambat untuk saya mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfiri, maaf zahir dan batin..
oh ya,...ada sedikit buah tangan koleksi aidilfitri tempahan pelanggan yang sempat diambil gambar dan dikongsikan di sini..

selamat menjamu mata... :)


Suria ~ design yang simple, bunga matahari dihiasi dedaun dan sulur paut menggunakan teknik tali air. Sedikit highlight bahagian badan baju..

Idayu ~ Idayu inginkan yang simple di bahagian lengan baju, corak bunga dan warna tema adalah pilihan beliau. Pada bahagian leher, design manik tabur menjadi pilihan.. (tiada gambar.. )Suria ~ bunga labuci pada lengan adalah mengikut corak bunga pada badan baju, untuk melengkapkan design, ditaburkan manik-manik silinder dan round.. :)Ummi ~ bunga labuci berbagai saiz dan daun-daunan menghiasi lengan.. warna labuci di pilih mengikut warna bunga pada corak baju..

Ellyna ~ crumble.. :)


Suria ~ again...crumble.. :)

Liza ~tudung ala dato ct,custom made.. :)
Suria ~ manik tabur,..sedikit kelainan apabila manik dijahit di luar motif bunga.. 

Liza ~ busana nikah, crumble pada leher dan dipanjangkan dengan manik tabur..

No comments:

Post a Comment